Traduceri documente juridice

Babylon Consult asigură traducerea următoarelor documente: texte de lege, contracte, acte de societate, norme, orientări, regulamente, legislaţie europeană, contracte de achiziţii, dosare de participare la licitaţii, dosare de credit, reglementări, linii directoare, legislaţie comunitară, contracte, acte de societate, procese-verbale, certificate, termeni şi condiţii.

Ai nevoie de traducerea unor documente? Echipa noastră de experţi traducători realizează traduceri juridice, livrate la timp, fără taxe de urgență! De asemenea, îți oferim şi servicii de legalizare documente. Trimite o întrebare echipei noastre de experți lingviști.

Traduceri Juridice

Serviciile de traducere Babylon Consult sunt la standardele cerute de clienţii din domeniu: punctualitate, calitate, documentare minuţioasă, înţelegerea conceptelor şi noţiunilor de drept din statul în care a fost redactat documentul. Pentru că, deşi legea este la fel pentru toţi, legislaţia nu este la fel pretutindeni.

Tipuri de documente juridice traduse de Babylon Consult

Întrebări frecvente

Pentru o ofertă fermă vă rugăm să ne trimiteți documentul la adresa de e-mail info@babylonconsult.ro.

Pentru un termen vă rugăm să ne trimiteți documentul la adresa de e-mail info@babylonconsult.ro. Echipa noastră de coordonatori va analiza documentul și va reveni cu un termen ferm.

Traducătorii noștri au o experiență îndelungată în traducerea materialelor cu specific juridic. În cei peste 25 de ani de activitate, traducătorii noștri au tradus sentințe judecătorești, acte de trimitere în judecată, contracte, procuri, acte de înființare societate, acte ale executorilor judecătorești, întâmpinări, decizii, acte normative, legislaţie națională și europeană, documente parchet.

Sigur! Vă rugăm să ne trimiteți documentul la adresa de e-mail info@babylonconsult.ro.

Sentințe judecătorești, acte de trimitere în judecată, contracte, procuri, acte de înființare societate, acte ale executorilor judecătorești, întâmpinări, decizii, acte normative, legislaţie națională și europeană, documente parchet etc.

Traducătorii Babylon Consult sunt autorizați de Ministerul Justiției si pot autoriza actele pe care le traduc.

Biroul nostru se ocupă de tot procesul: traducere, pregătirea documentelor pentru legalizare, legalizarea de către biroul notarial. Legalizarea documentelor face parte din serviciul oferit atâta timp cât avem din partea dumneavoastră toate documentele necesare și obligatorii, așa cum prevede legea.

Biroul nostru parcurge toate etapele necesare în obținerea apostilei pe documentele dumneavoastră, de la traducerea autorizată, la legalizare și aplicarea apostilei de către autoritățile competente.

În București livrarea este gratuită, în zonele din afara Bucureștiului se percepe o taxă de curierat. 

Trimite o întrebare echipei noastre de experți lingviști