Portofoliu clienți

Experiența îndelungată ne permite să oferim soluții adaptate, creative și eficiente tuturor proiectelor ce ne sunt propuse.

Comisia Europeană
Curtea Europeană de Conturi
Secretariatul General al Uniunii Europene
Comitetul Economic și Social European
Comitetul Regiunilor
Administrația Prezidențială
Agenția Națională Sanitar-Veterinară
Ambasada SUA la București
AmCham
Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile – APIA

ATC Rom
BDR Associates
British American Tobacco
Centrul Român de Comerț Exterior
Credit COOP
CSOP
Daikin Central Europe
Electrolux
Genco
Incertrans SA

ING Nederlanden
Institutul de marketing MIA
ISPV – Institutul de Sănătate Publică Veterinară
KPMG
Lockheed Martin Global Inc. Delaware SUA
Mercury Research
Ministerul Afacerilor Externe
Ministerul Educației și Cercetării
MobilRom
Monsanto România

Parlamentul României Camera Deputaților și Senat
Petrom SA
Philips România
Porsche România
RAAA – Romanian Association of Advertising Agencies
Rompetrol SA
Romsys
Rostar
Samsung
Sicomed SA

Cele mai importante companii au încredere în noi

Colaborarea Lockheed Martin Global Inc. Reprezentanță România cu departamentul de interpretariat și traduceri al Babylon Consult ne-a convins de calitatea, profesionalismul și promptitudinea serviciilor acestei companii.

Colaborăm cu Babylon Consult din anul 2010. Absolut toate traducerile documentelor tehnice necesare pentru licitații la clienti majori cum ar fi Engie, Eon, Transgaz, au fost facute de Babylon Consult. Au răspuns în timp real tuturor solicitărilor noastre, deși de foarte multe ori timpul solicitat de noi pentru finalizarea traducerilor era foarte mic. Au un personal respectuos, profesionist, cu mare putere de întelegere a solicitărilor clientului.

BDR Associates a Hill & Knowlton Associate works with Babylon Consult for over 5 years.

The translation services provided by this company comply fully with our requirements. The reliability, promptitude and professionalism of Babylon Consult employees have shown us that the company possesses the management and experience necessary to activate in this domain, and, as such, we would recommend them to other interested companies.

Allianz-Tiriac Asigurări, prin natura activităţii sale, a solicitat firmei Babylon Consult diferite servicii de traducere.

Am fost mulțumiți de calitatea, profesionalismul și seriozitatea serviciilor de traduceri oferite. Au fost traduse documente juridice, dosare de daună, documentație internă și rapoarte de activitate.

Easy Credit este o firmă de brokeraj a creditelor imobiliare, cu management olandez și lucrează de mult timp împreună cu Babylon Consult. Clienții noștri, în principal, sunt investitori din Marea Britanie care au nevoie de finanțare in România pentru a cumpăra proprietăți de pe piața locală.
Pentru acest serviciu, noi înaintăm dosarele de creditare imobiliare băncilor din România, care la un anumit moment trebuie traduse.
Babylon Consult a fost întotdeauna alături de noi când am avut nevoie de ei și de fiecare dată au livrat ce au promis. Sunt flexibili când este vorba de trimiterea unui document în format electronic, livrând traducerea în format fizic oriunde avem nevoie.
Ei oferă o comunicare promptă și eficientă (care uneori lipsește in România), iar în opinia mea Babylon Consult lucrează ÎNTRADEVĂR la standarde europene, lucrând corect cu clienții lor, un alt atu al serviciilor de traducere oferite, pe lângă faptul că traducerile au fost finalizate în marja de timp stabilită și agreată. Nu are rost să mai menționez excelenta abordare în afaceri a Babylon Consult care se reflectă asupra noastră și a clienților noștri străini, care pot observa că întregul proces de acordare a creditelor imobiliare în România poate fi rapid, bazat pe termene și condiții flexibile.

Trimite o întrebare echipei noastre de experți lingviști