Echipamente de sonorizare

Ai nevoie de echipamente de calitate pentru sonorizare? Echipa noastră îți pune la dispoziţie, în completarea serviciilor de traducere şi interpretariat, echipamente tehnice adecvate nevoilor tale.
 

Echipamente sonorizare pentru evenimente

Pentru a preîntâmpina problemele de care te poți lovi pe parcursul planificării unui eveniment, sună acum pentru o evaluare gratuită. Prin experienţa acumulată în toţi aceşti ani, echipa  Babylon Consult, te ajută să alegeţi echipamentul de sonorizare cel mai adecvat din punct de vedere calitate/preţ, pentru evenimentul organizat de tine.

Verificarea Spațiului

Un element foarte important este verificarea personală a spațiul unde urmează să se desfașoare evenimentul, pentru a putea dimensiona corect echipamentul necesar pentru eveniment, ținând cont de numărul de persoane și de înălțimea sălii de evenimente. Va trebui să știm cu precizie unde ne putem branșa la curentul electric, cine sunt persoanele de contact cu care putem lua legătura în caz de probleme tehnice ale clădirii, distanțele de cabluri necesare, pozitionarea corectă a boxelor și a subwooferilor etc.
În funcţie de spaţiul în care are loc evenimentul, vom alege şi propunem:

Tarifele aferente pentru echipamente de sonorizare diferă în funcţie de parametrii menţionaţi mai sus.

Experții Babylon Consult îți vor oferi asistență tehnică pe tot parcursul evenimentului.

Întrebări frecvente

Sistemele de sonorizare sunt compuse din echipamente audio electronice, adică microfoane, amplificatoare, difuzoare, mixere de sunet și alte echipamente aferente. Scopul acestor sisteme este de a amplifica vocea umană sau alte surse de sunet, în direct (live) sau înregistrate. Ele se folosesc de obicei în săli de conferință, săli de training sau alte spații în unde se țin concerte sau prezentari, scopul fiind de a amplifica sunetul pentru acoperirea unei arii cât mai vaste fără distorsiuni.

Suprafața spațiului în care are loc evenimentul și numărul de persoane participante influențează acustica sălii. Corpul uman are capacitatea de a absorbi vibrațiile, energia acustică și undele infraroșu utilizate de receptorii folosiți pentru traducere simultană.

O cabina de interpretare simultană are 1.20 metri x 1.20 metri cu deschidere de 50 cm pentru ușa de acces.

Babylon Consult acoperă întreaga gamă de cerințe necesare desfășurării unei interpretări lingvistice la standarde internaționale, echipamente pentru interpretare simultană, echipament de sonorizare, producție audio/video, editare video, servicii de live streaming. Tehnicienii Babylon Consult vor face o dimensionare corectă a evenimentul și îți vor pune la dispoziţie, în completarea serviciilor de traducere şi interpretariat, echipamente tehnice adecvate nevoilor tale.

Babylon Consult dispune de întrega gama de echipamente de sonorizare. Echipamente audio electronice compuse din microfoane, amplificatoare, difuzoare, mixere de sunet sau alte echipamente aferente. Scopul acestor sisteme este de a amplifica vocea umană sau alte surse de sunet, live sau înregistrate. Ele se folosesc de obicei în săli de conferință, săli de training sau alte spații în unde se țin concerte sau prezentari, scopul fiind de a amplifica sunetul pentru acoperirea unei arii cât mai vaste.

Pentru o ofertă fermă, trebuie să știm numărul de participanți la conferință, numărul de persoane care au nevoie de interpretare, numărul de limbi în care se face interpretarea. Suprafața spațiului în care are loc evenimentul și numărul de persoane participante influențează acustica sălii. Corpul uman are capacitatea de a absorbi vibrațiile, energia acustică și undele infraroșu utilizate de receptorii folosiți pentru traducere simultană. Tehnicienii noștri au soluția pentru evenimentul tău, sună acum 0722 223010, ne ocupăm noi mai departe.

Babylon Consult oferă servicii de comunicare video, live streaming, video de promovare, editare audio/video.

Trimite o întrebare echipei noastre de experți lingviști