Conectează-te cu lumea în timp real! Închiriază sistemul nostru de interpretare simultană tip TourGuide.

Bun venit la Serviciul de Închiriere a Sistemelor de Interpretare TourGuide! O soluție practică și eficientă pentru conferințe, seminarii, însoțiri de delegații, vizite pe teren, conferințe de presă, traininguri și multe altele.

Sisteme de Interpretare TourGuide – Mai Pratice și Elegante

Dorești o experiență de interpretare perfectă, fără a ocupa mult spațiu sau a afecta aspectul estetic al evenimentului? Sistemele noastre de interpretare TourGuide sunt răspunsul! Comparativ cu sistemele clasice de interpretare, ele sunt mai practice și ocupă mult mai puțin spațiu. Designul îți permite să te concentrezi pe eveniment, fără a fi distras de dispozitivele voluminoase și inestetice.

Beneficii pentru Client

  • Practicitate maximă: Sistemele de interpretare TourGuide sunt ușor de folosit și de manevrat. Datorită designului fără fir, sistemele portabile pot fi configurate în câteva minute de la sosirea în locație. Fiecare participant primește un dispozitiv portabil ușor și confortabil, care îi permite să audă interpretarea în timp real. Nu mai există nevoia de a distribui și colecta echipamente greoaie în sală.
  • Economisești spațiu:  Sistemele de interpretare TourGuide nu ocupă mult spațiu în sală sau în jurul participanților. Fiecare dispozitiv se potrivește ușor într-un buzunar sau se poate atașa cu ușurință la o curea. Indiferent de dimensiunea evenimentului, vei beneficia de un spațiu generos pentru prezentări și interacțiuni.
  • Economisești bani: Sistemele de interpretare TourGuide sunt mai accesibile din punct de vedere financiar comparativ cu sistemele de interpretare simultană tradiționale. Nu mai ai nevoie de asistență tehnică specializată, ceea ce reduce costurile suplimentare. Vei beneficia de o soluție rentabilă, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea interpretării.

 

Închiriază Sistemele Noastre de Interpretare TourGuide Astăzi!

Facem procesul de închiriere simplu și eficient pentru tine. Îți punem la dispoziție cele mai recente și fiabile sisteme de interpretare TourGuide, însoțite de suport tehnic de încredere. Alege-ne pentru un eveniment perfect gestionat și o experiență de interpretare remarcabilă.

Interpretarea simultană în timpul întâlnirilor devine mult mai ușoară.

Limbi utilizate în activitatea de interpretare:

 

Pentru o ofertă fermă, trebuie să știm numărul de participanți la conferință, numărul de persoane care au nevoie de interpretare, numărul de limbi în care se face interpretarea.  Tehnicienii noștri au soluția pentru evenimentul tău, sună acum 0722 223010, ne ocupăm noi mai departe.

Datorită designului fără fir, sistemele portabile pot fi configurate în câteva minute de la sosirea în locație.