Sonorizare Evenimente - Babylon Consult - Birou de traduceri autorizate și interpretariat 
En | Fr
+40 722 223010 info@babylonconsult.ro
Luni-Vineri 09:00 - 18:00
home > SERVICII CONEXE > Echipamente de sonorizare
volume_up

Echipamente de sonorizare

Ai nevoie de echipamente de calitate pentru sonorizare? Echipa noastră îți pune la dispoziţie, în completarea serviciilor de traducere şi interpretariat, echipamente tehnice adecvate nevoilor tale.

Sonorizare

Echipamente sonorizare pentru evenimente

Pentru a preîntâmpina problemele de care te poți lovi pe parcursul planificării unui eveniment, sună acum pentru o evaluare gratuită. Prin experienţa acumulată în toţi aceşti ani, echipa  Babylon Consult, te ajută să alegeţi echipamentul de sonorizare cel mai adecvat din punct de vedere calitate/preţ, pentru evenimentul organizat de tine.

Verificarea Spațiului

Un element foarte important este verificarea personală a spațiul unde urmează să se desfașoare evenimentul, pentru a putea dimensiona corect echipamentul necesar pentru eveniment, ținând cont de numărul de persoane și de înălțimea sălii de evenimente. Va trebui să știm cu precizie unde ne putem branșa la curentul electric, cine sunt persoanele de contact cu care putem lua legătura în caz de probleme tehnice ale clădirii, distanțele de cabluri necesare, pozitionarea corectă a boxelor și a subwooferilor etc.
În funcţie de spaţiul în care are loc evenimentul, vom alege şi propunem:
 • arrow_forward Numărul şi tipul incintelor acustice (boxe) – este nevoie ca toţi participanţii să audă clar discursul şi prezentările;
 • arrow_forward Numărul şi tipul microfoanelor – fie microfoane fixe simple cu fir, tip sistem de discuţii, microfoane mobile clasice, lavalieră şi tip cască;
 • arrow_forward Tip mixer – toate echipamentele sunt legate printr-un mixer de sunet care primeşte semnal acustic de la toate sursele de sunet (microfoane, laptop/PC şi echipamente de redare sunet) spre echipamentele care redau şi înregistrează sunetul (incinte acustice, sisteme de discuţii, înregistratoare sunet, sisteme de traducere simultană, sisteme de transmisie sunet etc);
 • arrow_forward Tip proiector video – orice prezentare are nevoie de latura vizuală, în funcţie de încăpere şi luminozitate, propunem tipul de proiector şi ecran de proiecţie.
 • arrow_forward Tip și număr camere video – este important ca participanții să poată vedea scena indiferent de poziția lor în sală. Prin sistemul video puteți prelua imaginile și putem să le proiectăm simultan cu prezentarea scrisă sau distinct în funcție de moment. Mai mult, imaginile înregistrate vor putea fi montate ulterior pentru a spori ROI prin metode de marketing.
Tarifele aferente pentru echipamente de sonorizare diferă în funcţie de parametrii menţionaţi mai sus.

Experții Babylon Consult îți vor oferi asistență tehnică pe tot parcursul evenimentului.

Intrebări frecvente

 • expand_moreCe este un sistem de sonorizare?
  Sistemele de sonorizare sunt echipamente audio electronice compuse din microfoane, amplificatoare, difuzoare, mixere de sunet sau alte echipamente aferente. Scopul acestor sisteme este de a amplifica vocea umană sau alte surse de sunet, live sau înregistrate. Ele se folosesc de obicei în săli de conferință, săli de training sau alte spații în unde se țin concerte sau prezentari, scopul fiind de a amplifica sunetul pentru acoperirea unei arii cât mai vaste.
 • expand_moreEste important de știut numărul persoanelor participante la eveniment?
  Suprafața spațiului în care are loc evenimentul și numărul de persoane participante influențează acustica sălii. Corpul uman are capacitatea de a absorbi vibrațiile, energia acustică și undele infraroșu utilizate de receptorii folosiți pentru traducere simultană.


Trimite o întrebare echipei noastre de experți lingviști